Informace ohledně ubytování

12.03.2012 19:04

Oslovil vás program festivalu Jeden svět Počátky? Chystáte se jej navštívit a rádi byste se zdrželi přes noc? Máme pro vás tipy na ubytování.

Preferujete-li vyšší ubytovací standard, je vám k dispozici v 3 kilometry vzdálené Žirovnici hotel Artaban - jeden z hlavních regionálních partnerů festivalu Jeden svět Počátky. Zvolíte-li tuto variantu, je pravděpodobné, že na chodbách hotelu potkáte i některé z režisérů či aktérů jednotlivých dokumentů, jež přijali pozvání na festival a zúčastní se diskuzí, které po většině projekcí budou následovat. Na webových stránkách hotelu najdete mimo jiné fotogalerii, ceník či objednávkový formulář, kde lze provést rezervaci.

 

Pokud preferujete levnější ubytování, je pro vás připravena přímo v Počátkách nová moderně vybavená  ubytovna hotelového  typu. Ta sídlí v těsné blízkosti autobusového nádraží, sportovní haly a venkovního sportovního areálu a její kapacita je 46 osob ve 14ti pokojích (3 dvoulůžkové, 6 trojlůžkových, 3 čtyřlůžkové a 2 pětilůžkové). Rezervaci je možné provést přímo na oficiálním webu města Počátky.

 

Jako bonus přinášíme video, kterí představuje město Počátky, jeho historii, okolí a přináší mnoho zajímavých a užitečných informací. Další informace pak najdete přímo na oficiálním webu města.